tradueix

dissabte, 3 de febrer del 2018

Renovació de la Junta

Enguany tocava renovació de la Junta del G.E.A., i per tant us comuniquem com ha quedat configurada a dia d'avui: de l'anterior junta continuen el Cisco Piqué (president) i el Norbert Llobera i s'han incorporat la Marta Sanmartí, que exercirà de tresorera, i com a vocals l'Elisenda Solé, la Montse Gelonch, la Núria Costa i el Jordi Solé.
Recordar-vos que estem d'aniversari, ja que la nostra entitat arriba aquest 2018 als quaranta anys. Estem preparant tot un seguit d'actes per cel·lebrar-ho, dels que ja anirem informant.
D'altra banda ben aviat podrem inagurar el rocodrom que estem construint amb la col·laboració de l'ajuntament d'Albesa. Tant bon punt en poguem disposar ja us ho farem saber (normes d'accés i us. etc...).
Si llegiu això es que us haureu adonat que aquest blog es torna a posar en marxa. Aquesta és la intenció, esperem poder-lo complir de noves ressenyes de totes les activitats que anem fent. A més, com que l'activitat del grup no s'ha aturat, la intenció es poder resseyar-hi les sortides més importants que durant aquest anys de pausa del blog s'han fet, que no són poca cosa. I com a exemples, les sortides als Alps (Montblanc inclòs) o Toubkal.

Salut i muntanya!!

Grup Excursionista d'Albesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada